Volledig scherm
Laura Landman en presentatrice Wendy van Dijk. © RTL

Laura Landman (11) uit Kortgene doet mee aan RTL4-programma Superkids

KORTGENE - Laura Landman (11) uit Kortgene is komende vrijdag te zien in het RTL4-programma Superkids. Daarin nemen de grootste talenten uit Nederland op het gebied van onder meer muziek, zang, dans en turnen het tegen elkaar op.

Laura speelt al sinds haar zesde piano en is uitgegroeid tot een groot talent. Ze behaalde al mooie resultaten op concoursen. Mede daardoor benaderde RTL haar voor deelname aan het door Wendy van Dijk en Johnny de Mol gepresenteerde programma.   Laura heeft de opnames er inmiddels opzitten, maar mag natuurlijk niet verklappen of ze de halve finale heeft gehaald met haar uitvoering van ‘Opus 64 nr 2’ van Chopin. „Maar het ging heel goed”, zegt ze.   De uitzending is vrijdag om half 9 te zien op RTL4.   Lees meer in de PZC van donderdag.

 1. Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event
  ADE

  Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event

  Amsterdam Dance Event, dat vandaag van start is gegaan en 375.000 bezoekers verwacht, is zó veel meer dan een nachtje 'raven' in de Amsterdam Arena. Je kan dansen in een hijskraan, met slechts veertig man getuige zijn van een wereldberoemde dj in een piepklein keldertje, of de hele nacht doorhalen in een soort omgebouwde huiskamer in Amsterdam-Noord. Ga je liever borrelen in een oude mannensauna, ooit opgericht zodat homo’s een plek hadden om af te spreken? Het kan allemaal. Tien bijzondere ADE-locaties, om te voorkomen dat je niet in de massa verdwijnt. 
 2. McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  De Britse tak van hamburgerketen McDonald's heeft met een raadselachtig bericht op sociale media klanten tot grote wanhoop gedreven. Het bedrijf postte op Twitter en Facebook een afbeelding van een reeks verticale zwarte streepjes met daarbij de tekst: Tag een vriend die tussen de lijntjes zou moeten lezen. Vervolgens wrongen volgers van de fastfoodfirma zich dagenlang in de vreemdste bochten om een verborgen mededeling te achterhalen.