Volledig scherm
Koor Aller Tijden Middelburg © Screenshot YouTube

Koor Aller Tijden Middelburg crowdfundt jubileumfestival

MIDDELBURG - Het Koor Aller Tijden (KAT) uit Middelburg wil zijn jubileumfestival in de Abdij financieren met geld van burgers en bedrijven. Voor 10 euro word je 'Vriend van Kat' en help je het evenement mogelijk te maken.

KAT bestaat twintig jaar en wil zaterdag 15 oktober uitpakken met een cultureel en culinair festival in de Koorkerk en de Kloostergangen van het Abdijcomplex in Middelburg. Het wil geen beroep doen op subsidies en cultuurfondsen, maar hoopt dat Zeeuwen het koor een warm hart toedragen en 'vriend' worden. Crowdfunders krijgen 15 oktober voor hun bijdrage een 'exclusief' en 'intiem' concert.

Het jubileumfestival biedt van 15 tot 24 uur zijn er Keltische folk, klassieke cellomuziek, koorconcerten, improvisatietheater en tangodans. Het Koor trakteert zichzelf met optredens van onder meer het Roosevelt College Choir, cellist Joachim Eijlander en de Keltische band Slàn.

Wie het jubileumfeest bezoekt, krijgt behalve muziek ook verschillende hapjes zoals oesters, mosselen en Indische gerechten op de 'Food Market' in de Kloostergangen.

Meer informatie op katkoor.nl