Volledig scherm
© Thinkstock

Keurmerk voor laboratorium ziekenhuis Goes

GOES - Het Laboratorium voor Medische Microbiologie en Immunologie (LMMI) van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes heeft een internationaal keurmerk voor medische laboratoria verkregen.

De Raad voor Accreditatie , die het certificaat heeft toegekend, stelt dat het laboratorium zorgvuldig omgaat met de toevertrouwde lichaamsmaterialen en een goed functionerend kwaliteitssysteem heeft. Het laboratorium in Goes is een van de eerste Medische Microbiologische en Immunologische laboratoria die een accreditatie volgens de ISO normering ontvangen, stelt het ziekenhuis. Hierdoor zijn patiënten en zorgverzekeraars blijvend verzekerd van hoge kwaliteit, aldus het ADRZ.

  1. Demonstranten gaan straat op na toetreden AfD in parlement

    Demonstranten gaan straat op na toetreden AfD in parlement

    In verschillende Duitse steden zijn vanavond demonstranten de straat opgegaan om te protesteren tegen de rechts-populistische partij AfD. Uit de exitpolls blijkt dat Alternative für Deutschland met 13,5 procent van de stemmen de kiesdrempel van 5 procent ruim heeft gehaald. Dat betekent dat de partij mag toetreden tot de Bondsdag. Merkel liet eerder op de avond al weten de toetreding van de AfD tot het parlement als een grote opgave te beschouwen voor haar CDU.