Volledig scherm
PREMIUM
Jan Greven © Annabel Oosteweeghel

Jan verloor zijn enige dochter (38) aan een hartaanval: Ik mis haar verschrikkelijk

Zeven jaar geleden verloor Jan Greven volkomen onverwacht zijn volwassen dochter Aartje. Wat had hij na haar dood in het leven nog te zoeken, vroeg hij zich af.

Geregeld ga ik bij haar langs. Het is er mooi. Een wal in het landschap. Daar op het kerkhof. De grens van boerenland en bos. Een verstilde plek. ,,Daar ben ik weer”, zeg ik en kom maar meteen ter zake: ,,Ik mis je, ik mis je verschrikkelijk. Elke dag.” Tegenwoordig heb ik mezelf beter onder controle, maar de eerste jaren na haar dood kwamen dan meteen de tranen. Een vader die huilt bij het graf van zijn dochter. Zijn enige dochter. Hoe dramatisch wil je het hebben?

  1. Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee het Linda niet lukte

    Hoe twee 70+’ers een hit scoren met een show waarmee het Linda niet lukte

    In een zomerperiode waarin traditioneel minder televisie wordt gekeken, stemmen alweer een week tussen de 1,2 en 1,4 miljoen mensen dagelijks op De Slimste Mens af op NPO 2. De quiz met Philips Freriks en Maarten van Rossem is bijna dagelijks na het Achtuurjournaal het best bekeken programma. Zo ook gisteravond toen 1,4 miljoen kijkers naar de 74-jarige quizmaster en het 75-jarige jurylid besloten te kijken op hun vrijdagavond.