Volledig scherm
PREMIUM
© Studio Ski

‘Het aanzoek moet nog komen, maar de huwelijksdatum staat al vast’

In de rubriek BV de Liefde vertellen lezers openlijk en anoniem over hun relatie. Op brugklaskamp sloeg de vonk over tussen Sanjay (26) en Amala (26). En hoewel Sanjay zichzelf nooit zag trouwen, zijn de huwelijksvoorbereidingen nu in volle gang.

,,Amala en ik zaten bij elkaar in de brugklas. Destijds was ik een kop kleiner dan zij. ‘Klein, dik en schattig’, zegt Amala nu over mij. Aanvankelijk waren we goede vrienden, maar tijdens schoolkamp sloeg de vonk over. Ik was stiekem de filmavond in het huis van de meiden binnengeslopen en naast Amala gaan zitten. We keken een horrorfilm, zij sloeg haar arm om me heen en we zaten stiekem hand in hand. We voelden allebei: dit is meer dan vriendschap. Maar omdat zij al een vriendje had, bleef het daarbij. Pas na ons eindexamen - ik was inmiddels slank en 25 centimeter langer dan Amala - durfden we aan onszelf toe te geven dat we samen verder wilden.

  1. Grote paniek na schietpartij in winkelcentrum Florida: bezoekers geëvacueerd

    Grote paniek na schietpar­tij in winkelcen­trum Florida: bezoekers geëvacu­eerd

    In een winkelcentrum in het centrum van de plaats Boca Raton in de Amerikaanse staat Florida is vanavond (Nederlandse tijd) grote paniek uitgebroken nadat bezoekers hadden gehoord dat iemand ze schreeuwend probeerde te waarschuwen voor een gewapende schutter. Ook zouden schoten zijn gehoord. De politie rukte met man en macht uit en de gigantische shopping mall werd per direct geëvacueerd. Een uitgebreide zoekactie leverde uiteindelijk één slachtoffer met een schotwond op.