Volledig scherm
Groene Ster-speler Mo Laari © Paul ten Hacken

Groene Ster Vlissingen heeft de langste adem

APELDOORN - De zaalvoetballers van Groene Ster Vlissingen hebben vrijdagavond met een knap eindschot de tweede overwinning op rij geboekt in de eredivisie.

In Apeldoorn werd WSV/Shoepimp met 6-9 verslagen. Groene Ster had achterstanden van 4-1 en 6-4 (ruststand) te overwinnen en deed dat met verve. Na een buitengewoon productieve eerste helft keek Groene Ster tegen een 6-4-achterstand aan. Salim Ben Sellam opende de score, maar in een effectieve periode scoorde WSV/Shoepimp vier keer op rij. Via Khalid El Hattach en Mohamed El Khaddouri werd het 4-4. WSV/Shoepimp had voor rust het laatste woord met twee goals.

Na de pauze ging Groene Ster naarstig op zoek naar de aansluitingstreffer. Toen Khalid El Hattach die maakte, stootte de ploeg via Mo Laari (10 metertrap), Hicham El Kaddouri, El Hattach en weer Laari (10 metertrap) door naar 6-9. Groene Ster boekte daarmee de tweede zege in vier wedstrijden, terwijl tegenstander WSV/Shoepimp puntloos achterbleef op de laatste plaats.

Volgende week vrijdag speelt Groene Ster voor de beker tegen FC Marlene. Het duel wordt om 21.30 uur gespeeld in Heerhugowaard.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement