Volledig scherm
Najib El Allouchi (rechts) als speler van Knooppunt in duel met Groene Ster-speler Salim ben Sellam. © Paul ten Hacken

Groene Ster haalt ex-international El Allouchi binnen (video)

VLISSINGEN - Groene Ster heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt. De Vlissingse eredivisionist maakte woensdagavond de komst van twee nieuwe zaalvoetballers bekend, die de ploeg van coach Hicham Benhammou een kwaliteitsimpuls geven.

Doelman Mike van den Nieuwenhuijzen (19) komt over van ZVV Eindhoven, terwijl Groene Ster met Najib El Allouchi één van de beste zaalvoetballers van Nederland in huis haalt.

De aanvaller komt over van 't Knooppunt, dat zaterdag in de finale om het landskampioenschap na strafschoppen verloor van ASV Lebo. El Allouchi is een sterke speler, met creativiteit, ervaring en scorend vermogen. De Tilburger speelde 45 interlands voor Nederland en kwam uit op het EK van 2014 in Antwerpen. "Ik ken Najib al langer", legt Hicham Benhammou uit. "We treffen elkaar regelmatig en dan ging het gekscherend wel eens over een overgang naar Groene Ster. Nu is het zo ver en dat is hartstikke mooi. Najib vindt Groene Ster een mooie club en dat ik er coach ben heeft ook wel meegespeeld."

Op Youtube staan verschillende video's waarop El Allouchi te zien is.

Volledig scherm
Nieuwkomer en vertrekker bij Groene Ster: Najib El Allouchi (rechts) in een onderonsje met Said Bouzambou. © Paul ten Hacken
  1. Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event
    ADE

    Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event

    Amsterdam Dance Event, dat vandaag van start is gegaan en 375.000 bezoekers verwacht, is zó veel meer dan een nachtje 'raven' in de Amsterdam Arena. Je kan dansen in een hijskraan, met slechts veertig man getuige zijn van een wereldberoemde dj in een piepklein keldertje, of de hele nacht doorhalen in een soort omgebouwde huiskamer in Amsterdam-Noord. Ga je liever borrelen in een oude mannensauna, ooit opgericht zodat homo’s een plek hadden om af te spreken? Het kan allemaal. Tien bijzondere ADE-locaties, om te voorkomen dat je niet in de massa verdwijnt.