Volledig scherm
© Dirk-Jan Gjeltema

Gretige bruiden in de duinen aan Brouwersdam

BROUWERSDAM - Gretige bruiden die de zee in stormen. Met dat beeld wilde de Zierikzeese fotograaf Dick van der Veer al een tijdje aan de slag.

In april bleek het te koud, maar woensdagavond was de ideale avond.

Kimberley, Lieke, Nathalie, Patricia en Bianca (vier bruiden en één jongedame die graag in de bruidsjurk van haar moeder mee wilde doen) doken bij de Brouwersdam het zilte sop in voor Dick.

Na eerst de duinen onveilig te hebben gemaakt. Zaterdag staat iets soortgelijks op het programma bij Oostkapelle: Trash the Dress.

 1. Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event
  ADE

  Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event

  Amsterdam Dance Event, dat vandaag van start is gegaan en 375.000 bezoekers verwacht, is zó veel meer dan een nachtje 'raven' in de Amsterdam Arena. Je kan dansen in een hijskraan, met slechts veertig man getuige zijn van een wereldberoemde dj in een piepklein keldertje, of de hele nacht doorhalen in een soort omgebouwde huiskamer in Amsterdam-Noord. Ga je liever borrelen in een oude mannensauna, ooit opgericht zodat homo’s een plek hadden om af te spreken? Het kan allemaal. Tien bijzondere ADE-locaties, om te voorkomen dat je niet in de massa verdwijnt. 
 2. McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  McDonald's drijft klanten tot grote wanhoop met 'irritante illusie'

  De Britse tak van hamburgerketen McDonald's heeft met een raadselachtig bericht op sociale media klanten tot grote wanhoop gedreven. Het bedrijf postte op Twitter en Facebook een afbeelding van een reeks verticale zwarte streepjes met daarbij de tekst: Tag een vriend die tussen de lijntjes zou moeten lezen. Vervolgens wrongen volgers van de fastfoodfirma zich dagenlang in de vreemdste bochten om een verborgen mededeling te achterhalen.