Volledig scherm
Een van de winnende foto's van Fan van Zeeland 2015

Fotowedstrijd: wie is dé Fan van Zeeland?

VLISSINGEN - Waarom ben jij fan van Zeeland en hoe breng je dat in beeld? Om die vraag te beantwoorden, houdt de VVV Zeeland ook dit jaar weer een fotowedstrijd, waar diverse prijzen aan zijn verbonden.
   

Iedereen kan op de website www.fanvanzeeland.nl foto’s uploaden om mee te doen aan de wedstrijd. Het is de bedoeling dat de foto duidelijk maakt wat de inzender bijzonder of mooi vindt aan Zeeland. In de afgelopen jaren leverde dat duizenden foto’s op van sterk uiteenlopende onderwerpen: spelende kinderen op het strand, sfeervolle landschappen en spannende actiefoto’s van sportwedstrijden of evenementen. Zo brachten inwoners van Zeeland en bezoekers de schoonheid van de provincie in vele facetten in beeld.

Stemmen

Foto’s kunnen tot en met 1 november worden ingezonden via de website. Een deskundige jury maakt dan een voorselectie, waarna het publiek in de eerste weken van november op zijn favoriete foto kan stemmen. De winnaars van Fan van Zeeland 2016 wordt zaterdag 19 november bekendgemaakt. De eerste prijs is een geldbedrag van 250 euro, de tweede prijs een Zeeuws pakket ter waarde van 50 euro en de derde prijs een Routepakket ter waarde van 35 euro.