Volledig scherm
Honden leven zich uit in het zwembad in Axel. © Harmen van der Werf

Feest voor hond en baas in zwembad Axel (video)

AXEL – De vijfde editie van de hondenplons in zwembad ’t Plaatje in Axel was direct al een succes.

Om elf uur ging maandagochtend het zwembad open. Druk was het nog niet, maar de eerste honden leefden zich al uit in het water. Vorig jaar trok de hondenplons ruim vierhonderd deelnemers, uit de wijde omgeving van Axel, tot ver in België. Ook dit jaar wordt dat aantal verwacht. De hondenplons duurt nog tot 17.00 uur, ijs en weder dienende. Vorig jaar moest ’t Plaatje eerder dicht, omdat een onweersbui overkwam. Na de hondenplons gaat het zwembad dicht, tot volgend jaar zomer.  

De vijfde editie van de hondenplons in zwembad ’t Plaatje in Axel was direct al een succes. Meer op: http://www.pzc.nl/1.6343924
  1. Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink gaat het nieuwe programma Eilandpraat presenteren, de nabeschouwing van Expeditie Robinson. Dat maakte hij bekend in RTL Boulevard. In het wekelijkse live-programma, dat van start gaat na de samensmelting, ontvangt Ikink de afvaller van de week. Samen met andere (oud-)kandidaten blikt de deelnemer terug op het spelprogramma. Ook discussiëren ze over de opdrachten en de verwachte volgende afvaller in de expeditie. Het publiek kan tijdens de uitzending meepraten en vragen stellen.