Volledig scherm
© Thinkstock

Energiebedrijf Delta gaat in zee met mobiele provider T-Mobile

MIDDELBURG - De multimediatak van energiebedrijf DELTA gaat per 1 augustus samenwerken met mobiele provider T-Mobile. Voor DELTA vormt het mobiele assortiment (mobiel bellen en mobiel internet) van T-Mobile een goede aanvulling op de eigen digitale producten.

Bovendien heeft T-Mobile de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in zijn mobiele netwerk. Volgens een internationaal vergelijkend onderzoek heeft T-Mobile het 'best geteste netwerk in Nederland', stelt DELTA.

De samenwerking levert DELTA-klanten voordeel op. Wie elektriciteit, gas, internet, vaste telefonie of tv afneemt, kan 5 euro korting krijgen op de maandelijkse kosten van de T-Mobile Stel Samen & Stel Bij-abonnementen voor mobiel bellen en internetten. De korting geldt zolang het contract duurt.

Het aanbod komt het eerst beschikbaar voor de huidige klanten van DELTA Mobiel. Zij hebben hierover inmiddels een brief ontvangen. De overige klanten worden later dit najaar benaderd.

Bovendien betalen DELTA-klanten géén eenmalige aansluitkosten bij het afsluiten van een T-Mobile abonnement. Daardoor wordt overstappen gratis. Deze voordelen gelden exclusief voor particuliere DELTA-klanten bij het afsluiten van een nieuw Stel Samen & Stel Bij-contract of bij het verlengen van het huidige contract.

De samenwerking betekent dat er een eind komt aan DELTA Mobiel, het pakket voor mobiel bellen en internetten. In de nieuwe situatie gaan klanten niet met DELTA, maar met T-Mobile een contract aan. Ook alle service en correspondentie voor mobiel bellen en internetten verloopt via T-Mobile. Voor de overige producten die de klant bij DELTA afneemt, verandert er niets.

Het nieuwe aanbod voor consumentenklanten is een eerste stap in de samenwerking met T-Mobile. Een aanbod voor zakelijke klanten van DELTA is in ontwikkeling.