Volledig scherm
© Thinkstock

Elektrische auto kan nu laden bij ziekenhuis Goes

GOES - Het is vanaf nu mogelijk om elektrische auto's op te laden op het parkeerterrein bij het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes.

In totaal zijn er drie laadpalen met ieder twee aansluitingen. Twee laadpalen staan op het voorterrein bij het nieuwe Nucleaire Centrum. De derde paal staat achter het ziekenhuis bij de afdeling Acute Opname. Het opladen kost 0,28 euro per kWh. Er wordt afgerekend via de betaalpas die gebruikers van elektrische auto's in hun bezit hebben.

  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.