Volledig scherm
Umaru Sesay in augustus 2014 tijdens de naturalisatieceremonie in Numansdorp. © Gemeente Cromstrijen

Doodsoorzaak verwarde man in Goes nog onduidelijk

GOES - Het is nog onduidelijk wat de doodsoorzaak is van Umaru Sesay, de man de afgelopen zaterdag in Goes overleed toen de politie hem wilde arresteren. Inmiddels is sectie op het lichaam van Sesay uitgevoerd. Dat heeft onvoldoende duidelijkheid gegeven over de oorzaak van zijn overlijden, zegt een woordvoerster van het Openbaar Ministerie. ,,We moeten daarom nu de resultaten van het toxicologisch onderzoek afwachten. Dat kan enkele weken duren."

De 30-jarige Umaru Sesay, afkomstig uit Sierra Leone, zorgde zaterdagmiddag voor ophef in Goes-Zuid. Hij trok zijn kleren uit, rende in verwarde toestand over straat, schreeuwde en was niet aanspreekbaar. Gealarmeerde agenten gebruikten uiteindelijk pepperspray om hem onder controle te krijgen. Sesay verloor het bewustzijn en overleed ter plaatse.

Omdat agenten direct betrokken zijn, doet de rijksrecherche onderzoek in deze zaak.

  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.