Volledig scherm

Doe mee aan het grote Buurtonderzoek van de PZC

VLISSINGEN - Wat speelt er bij u in de buurt? De PZC lanceert vandaag een nieuw project: het grote Buurtonderzoek. Met het project wil de redactie meer dan ooit tevoren van u weten wat er speelt in uw buurt, wijk en gemeente. Hoe is het leefgenot? Hoe is het contact met de buren? Wat zou u veranderen, als u de keuze had?

''Elke dag schrijven wij in onze kranten en op onze sites en apps uitgebreid over de leefomgeving van onze lezers,'' zegt Ab van der Sluis, plaatsvervangend hoofdredacteur van de PZC. ''Maar we willen graag een nog completer beeld. Niets houdt onze lezers zo bezig als hun eigen buurt, hun eigen gemeente. Met het Buurtonderzoek vragen we onze lezers om hun oordeel en hun mening over hun buurt. Dat gaat mooi inzichten en prachtige verhalen opleveren.''

Bijlage

Door de enquête in te vullen helpt u mee het nieuws over uw buurt nog beter in de krant te krijgen. Geef aan wat er mooi is aan uw buurt of wat er beter kan. Met uw mening kan de redactie aan de slag. De resultaten van het Buurtonderzoek verschijnen in oktober in een speciale bijlage met verhalen uit uw buurt en regio. Deelnemers krijgen de resultaten ook toegestuurd. Zo kunt u uw antwoorden vergelijken met uw buurtgenoten.

Het invullen van de enquête duurt vijf minuten.

Meedoen kan vanaf vandaag via www.pzc.nl/jouwbuurt.