Volledig scherm
Bedrijfsnamen in Zeeland. © PZC

Dit zijn de 10 leukste bedrijfsnamen van Zeeland

VLISSINGEN - Ondernemers proberen steeds vaker op te vallen met unieke bedrijfsnamen. We zetten de leukste tien bedrijfsnamen van Zeeland op een rij. Stem onderin wat jij de opvallendste en leukste naam vindt.

In Kapelle viel afgelopen week een flyer van 'autorijschool Hoiiiii' op de mat. Door die naam voelt de eigenaar zich verbonden met de jeugd, schrijft hij op de website, omdat zij elkaar vaak op die manier groeten. Maar wat is een goede bedrijfsnaam naam en hoe bedenk je die?

"Een goede naam dekt precies de lading van wat je doet, spreekt je doelgroep aan en is geen variatie op hoe concurrenten zichzelf noemen", zegt Christian Knaap van het ontwerpbureau Naem. "Je moet vooral de tijd nemen om je bedrijfsnaam te bepalen, zegt Knaap. "De naam die je aan de keukentafel met een fles wijn bedenkt, is vaak niet de beste."

(Gebruik je de app? Klik hier!)

  1. Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

    Oudste schildpad ter wereld heeft per ongeluk al 26 jaar homorelatie

    Een dierenarts heeft bij toeval ontdekt dat Jonathan - met een leeftijd van 186 jaar 's werelds oudste schildpad - zonder het te beseffen al ruim 26 jaar een homoseksuele relatie heeft met een soortgenoot. Het op Sint-Helena levende dier kreeg in 1991 een vrouwelijke metgezel, omdat het begon te vereenzamen. Hij bouwde vervolgens een fysieke relatie op met Frederica, maar uit onderzoek blijkt dat zij toch echt een Frederic is.