Volledig scherm
Het nieuwe huis van Sergio Herman. © Google Maps

Dit is de nieuwe villa van topkok Sergio Herman

KNOKKE-HEIST - De Sluise topkok Sergio Herman heeft een nieuw huis gekocht in Knokke-Heist. Het optrekje kostte 700.000 euro, ligt in een van de duurdere wijken van Knokke-Heist en heeft 8 kamers.

Volgens zakenblad Quote is de villa voor 700.000 euro gekocht en is er geen hypotheek voor afgesloten. Het huis heeft 8 kamers, waarvan 6 slaapkamers, badkamer en aparte eetkamer. Er is een dubbele garage en een tuin op het zuiden.

Meer foto's van het optrekje zijn hier te zien.

Herman, getrouwd met oud-presentatrice Ellemieke Vermolen, stopte in 2013 met zijn toprestaurant 'Oud Sluis', dat drie Michelinsterren ontving en daarmee internationaal bekend werd. Hij lanceerde het jaar daarop 'The Jane' in Antwerpen, dat inmiddels ook twee Michelinsterren heeft.

De topkok opende verder in Cadzand-Bad het restaurant 'Pure C'. Daarnaast werkt Herman aan een keten van frituurzaken onder de naam Frites Atelier. In Den Haag werd in juni de eerste geopend. Utrecht volgde twee weken geleden. Verder komen er nog Frites Ateliers in Amsterdam, Antwerpen en Arnhem.

Volledig scherm
Nieuw huis van Sergio Herman. © Google Maps