Volledig scherm
Demi Matenahoru © Lex de Meester

Demi kan toch aan de bak bij Studio100

MIDDELBURG - Ze was te stoer voor K3, maar kan nu toch nog aan de slag voor mediabedrijf Studio100. De Middelburgse Demi Matenahoru (21) heeft namelijk een rol gekregen in de eerste Ghost Rockers-film.

Ze hoefde geen auditie te doen, omdat de producent van de film al genoeg van haar had gezien tijdens haar deelname aan K3 zoekt K3. "We hebben Demi gecast omdat we geloven in haar talent", vertelt een woordvoerder van Studio100.

Ghost Rockers gaat over leden van een tienerband. Ze hebben vijf elementen in bezit die het mogelijk maken om met geesten te praten. Het personage van Demi wil deze elementen stelen. "Ik speel Anna, een meisje die het leven van de Ghost Rockers zuur probeert te maken", vertelt ze. "Ja, het is iets stoerder dan K3", voegt ze er lachend aan toe.

Of deze klus zal leiden tot meer werk voor Studio100 weet Demi nog niet. "Ik hoop het natuurlijk wel. Maar ik wil er eerst voor zorgen dat ik deze rol goed doe", zegt ze. "Het is de eerste keer dat ik op professioneel niveau acteer."

De bioscoopfilm zal in december in de bioscopen te zien zijn.