Volledig scherm
Hiphop battle City of Dance © Annemarie Zevenbergen

Dance battles Middelburg gewonnen door Chantal de Boer en Clinton Mansyor

MIDDELBURG - De Dance battles op Plein 1940 in Middelburg, onderdeel van het tweedaagse City of Dancefestival, zijn zaterdag gewonnen door Chantal de Boer uit Groningen (categorie onder de 16 jaar) en Clinton Mansyur uit Rotterdam (categorie boven de 16). In totaal bestreden 31 deelnemers elkaar elkaar één op één, aangemoedigd door het publiek.

Go, go, go en applaus bij een mooie move. De twee winnaars krijgen de allerlaatste tickets voor het WK Hiphop dansen. Dat wordt in augustus in Glasgow gehouden.

Op de Markt deinde publiek mee voor de grote tent, waar dj's elkaar afwisselen. Straatacts zorgden verder voor vermaak van het veelkoppige publiek in de binnenstad. Het merendeel van het festival speelt zich echter af op het nieuwe festivalterrein langs de N57.

Lees maandag meer in de PZC over beide City of Dancedagen.

Op de Markt swingt inmiddels publiek mee voor de grote tent waar dj's elkaar afwisselen. Straatacts zorgen verder voor vermaak van het veelkoppige publiek in de binnenstad. Het merendeel van het festival speelt zich echter af op het nieuwe festivalterrein langs de N57. Voor meer zie: www.pzc.nl/1.6195597
via YouTube Capture