Volledig scherm
City of Dance Zaterdagmiddag © Annemarie Zevenbergen

City of Dance in Middelburg dendert vol door (video)

MIDDELBURG - Swingen, springen, chillen en bier. veel bier tekenen zaterdagmiddag de sfeer van City of Dance op het festivalterrein aan de N57 in Middelburg.

Technohouse, een rave-kasteel, een opblaasbadje voor oververhitte voeten. Het is er allemaal. Diverse muziekstijlen, hapjes en drankjes en elkaar zoekende groepen meiden en jongens. Rond een uur of vier loopt het terrein langzaam vol. De teller loopt van 1500 bezoekers halverwege de middag heel snel op snel op. Het weer is dan ook prima. De sfeer zit er goed in. Op de camping staan dan al zo'n 200 gasten. Van heinde en verre.

Lees maandag meer in de PZC over het tweedaagse festival.

  1. Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event
    ADE

    Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event

    Amsterdam Dance Event, dat vandaag van start is gegaan en 375.000 bezoekers verwacht, is zó veel meer dan een nachtje 'raven' in de Amsterdam Arena. Je kan dansen in een hijskraan, met slechts veertig man getuige zijn van een wereldberoemde dj in een piepklein keldertje, of de hele nacht doorhalen in een soort omgebouwde huiskamer in Amsterdam-Noord. Ga je liever borrelen in een oude mannensauna, ooit opgericht zodat homo’s een plek hadden om af te spreken? Het kan allemaal. Tien bijzondere ADE-locaties, om te voorkomen dat je niet in de massa verdwijnt.