Volledig scherm
© Thinkstock

Beter bereik mobiele telefoons op stranden

DOMBURG - Precies nu het toeristenseizoen begint, is de mobiele bereikbaarheid op Walcheren en Noord-Beveland op orde. De Vereniging van Zeeuwse Gemeenten (VZG) had daarop aangedrongen bij het Rijk.

In verband met de veiligheid op de stranden was vooral de bereikbaarheid van 112 van belang.

Bereikbaarheid

De VZG heeft vorig jaar aan de bel getrokken bij het Ministerie van Economische Zaken. Daar is nadrukkelijk gewezen op de in Zeeland aanwezige knelpunten als het gaat om het bereik van mobiele telefoons. Na een gesprek met verschillende providers en het Agentschap Telecom is er actie ondernomen. Het is 'een goede zaak' concludeert Rob van der Zwaag, voorzitter van de VZG en burgemeester van Veere, dat een en ander juist nu bij de aanvang van het toeristenseizoen is gerealiseerd.

  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.