Volledig scherm
Politie-agenten bekijken de schade aan de geramde voertuigen. © Eldridge Pentury

Automobilist ramt geparkeerde auto's in Oost-Souburg

OOST-SOUBURG - Bij een eenzijdige aanrijding op de Bermweg in Oost-Souburg zijn in de nacht van zondag op maandag meerdere auto's beschadigd geraakt. Eén van de inzittenden werd met onbekende verwondingen per ambulance afgevoerd.

De bestuurder van een personenauto, een 23-jarige man uit Oost-Souburg, reed over de Bermweg en ramde rond 0.15 uur ter hoogte van de Wittezeestraat een geparkeerde Mercedes. Die schoof vervolgens zo ver vooruit dat nog twee auto's elkaar raakten. Volgens een buurtbewoner reed de auto met hoge snelheid door de straat. 

De 23-jarige automobilist parkeerde zijn auto een paar straten verderop en meldde zich even later bij agenten die inmiddels ter plaatse waren gekomen. De man vertelde dat hij met twee passagiers in de auto had gezeten en dat hij plotseling de macht over het stuur was verloren. Volgens de politie heeft hij veel te hard gereden in de straat waar een maximum van 30 kilometer per uur geldt. Het rijbewijs van de man in in beslag genomen. Het Centraal Bureau voor de Rijvaardigheid stelt een onderzoek in naar de rijvaardigheid van de automobilist.

Volledig scherm
De politie bekijkt de schade aan de voertuigen. In de ambulance wordt één van de inzittenden onderzocht. © Eldridge Pentury