Volledig scherm
Auto op de Graadt van Goggenweg. Van de inzittenden geen spoor. © Michiel van Beers

Auto over de kop op de Graadt van Roggenweg, inzittenden verdwenen

Op de Graadt van Roggenweg in Utrecht is vannacht een auto over de kop geslagen. De bestuurder en eventuele inzittenden waren verdwenen toen de politie arriveerde.

Rond 04.00 uur reed de auto over de Weg der Verenigde Naties richting de Graadt van Roggenweg. Ter hoogte van het gebouw van de Raad voor de Kinderbescherming verloor de bestuurder de macht over het stuur, ramde een verkeerslicht en sloeg over de kop.

De inzittenden zijn daarna uit het voertuig gekropen en ervandoor gegaan, want toen even later de politie arriveerde was er van bestuurder en eventuele inzittenden geen spoor. Volgens een aanwezige persfotograaf hing in de auto een flinke alcohollucht, dus mogelijk had de bestuurder gedronken.

Een bergingsbedrijf heeft het voertuig weer op de wielen gezet en afgesleept. De betrokkenen worden door de politie gezocht.

  1. Luuk Ikink en Simone Wijnands over Badr vs. Rico en het C&A-paard verdwijnt

    Luuk Ikink en Simone Wijnands over Badr vs. Rico en het C&A-paard verdwijnt

    Samen met zijn vrouw Simone Wijnands maakt presentator Luuk Ikink elke werkdag de OchtendPod: dé podcast voor wie graag opstaat met het laatste nieuws. Luuk en Simone bespreken aan hun ontbijttafel in 20 minuten het nieuws van de dag. Ze gaan in discussie over verschillende onderwerpen met een focus op (regionaal) nieuws, sport en entertainment. OchtendPod verschijnt elke werkdag om 06.00 uur ’s ochtends en is hieronder te beluisteren of via Spotify, Google Podcasts of iTunes.