Volledig scherm
© Frans Bosscha

Auto in brand bij Westerscheldetunnel

HOEK - Op de Westerscheldetunnelweg bij Hoek heeft woensdagmiddag een auto in brand gestaan. De vlammen sloegen net na 15.00 uur in het voertuig.

Na aankomst lukte het de brandweer het vuur in korte tijd te doven. Voorzover bekend zijn er geen slachtoffers; het Tilburgse echtpaar dat in de auto zat, wist het voertuig tijdig te verlaten. De brand is vermoedelijk ontstaan door een probleem met de remmen.

In verband met de brand werd de Oostbuis richting Borssele afgesloten. Rond 15.30 uur werd één rijbaan weer vrijgegeven. Toen was er al wel een file ontstaan. Een uur later werd de Oostbuis weer volledig opengesteld voor het verkeer.

  1. Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event
    ADE

    Tien locaties voor wie geen zin heeft in een standaard Amsterdam Dance Event

    Amsterdam Dance Event, dat vandaag van start is gegaan en 375.000 bezoekers verwacht, is zó veel meer dan een nachtje 'raven' in de Amsterdam Arena. Je kan dansen in een hijskraan, met slechts veertig man getuige zijn van een wereldberoemde dj in een piepklein keldertje, of de hele nacht doorhalen in een soort omgebouwde huiskamer in Amsterdam-Noord. Ga je liever borrelen in een oude mannensauna, ooit opgericht zodat homo’s een plek hadden om af te spreken? Het kan allemaal. Tien bijzondere ADE-locaties, om te voorkomen dat je niet in de massa verdwijnt.