Volledig scherm
© Thinkstock

ANWB sluit Fan van Fietsdagen af in Zeeland

BURGH-HAAMSTEDE - De ANWB sluit de Fan van Fietsdagen zaterdag 17 september af in Zeeland.

Vanaf boerderij Molenberg in Burgh-Haamstede kan een rondje Beleef de Deltaroute -met een lengte van 38 kilometer- worden gefietst.

Fietsers die mee doen aan dit event krijgen een 'VIP-behandeling'. Onderweg worden ze her en der door gidsen van Natuurmonumenten op uitleg getrakteerd over het gebied waar ze doorheen fietsen. Ook kan kennis worden gemaakt met activiteiten die -door verschillende organisaties- voor recreatieve fietsers worden opgezet. De ANWB werkt daarin samen met andere organisaties zoals RWS, provincie en Routebureau Zeeland.

In alle provincies in Nederland zijn deze zomer Fan van Fietsdagen gehouden.

Op 17 september kan tussen 10.00 en 14.00 uur vanaf de Molenberg worden gestart. Gedeputeerde Carla Schönknecht en burgemeester Gerard Rabelink verzorgen de aftrap. Aanmelden kan gratis via: anwb.nl/fanvanfietsen . Wie een fiets wil huren kan mailen met boerderij Molenberg: info@boerderijmolenberg.nl

  1. Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink gaat het nieuwe programma Eilandpraat presenteren, de nabeschouwing van Expeditie Robinson. Dat maakte hij bekend in RTL Boulevard. In het wekelijkse live-programma, dat van start gaat na de samensmelting, ontvangt Ikink de afvaller van de week. Samen met andere (oud-)kandidaten blikt de deelnemer terug op het spelprogramma. Ook discussiëren ze over de opdrachten en de verwachte volgende afvaller in de expeditie. Het publiek kan tijdens de uitzending meepraten en vragen stellen.