Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Agressieve winkeldief na 5 maanden toch nog opgepakt

VLISSINGEN - Een agressieve winkeldief die op 12 april het personeel van een Middelburgse supermarkt heeft bedreigd, is donderdag op last van de officier van justitie opgepakt. De 50-jarige man is in zijn woning in Vlissingen gearresteerd.

De Vlissinger zou 12 april iets gestolen hebben uit de winkel. Een medewerker van de zaak ging achter de man aan, maar werd toen zo bedreigd dat hij stopte met de achtervolging. Na onderzoek kreeg de politie de Vlissinger in beeld als verdachte. De man is rond 21.00 uur aangehouden en in de cel gezet voor verder onderzoek.

  1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
    foto's

    Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

    De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.