Volledig scherm
Stefano Dijkstra © Facebook

Afwasser Stefano Dijkstra uit Vlissingen hengelt loonsverhoging binnen via Facebook-likes

VLISSINGEN - Slimme actie: vraag op Facebook om 10.000 likes om opslag te krijgen.

Het is de 18-jarige Vlissinger Stefano Dijkstra méér dan gelukt. Stefano houdt op het Facebookbericht een bordje voor zijn borst met de tekst: 'Mijn baas belooft mij opslag bij 10.000 likes'. Hij is afwasser bij Grieks restaurant Onassis in Middelburg. "Nog dezelfde avond waren het er 15.000. En nu...even kijken...meer dan 43.000", zegt de 18-jarige Vlissinger. Maandag om 12.00 uur was het bericht al 1116 keer gedeeld.

Vanaf volgende maand gaat Stefano inderdaad meer verdienen dan de 5 euro netto die hij nu krijgt. Hoeveel, is nog niet duidelijk. Maar op basis van de likes, zou hij al drie keer zoveel mogen vragen.

Meer in de PZC van dinsdag.

  1. Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Broederliefde reageert op eerlijke en persoonlijke rapteksten

    Vrijdag komt het album 'We Moeten Door' van Broederliefde uit. De rappers reageren in deze video op rapteksten die te horen zijn op het nieuwe album. De heren zijn naar eigen zeggen 'heel eerlijk' in de nummers. Vooral in Keskiednis, ofwel geschiedenis. Rapper Emms blik hier terug op een tijd van overwinningen en een slip. Met de slip doelt de rapper op de spreekkoren die hij anderhalf jaar geleden heeft geroepen. Hierdoor moest Broederliefde zich terugtrekken als ambassadeur van de vrede tijdens Bevrijdingsdag. ,,Natuurlijk erken ik daarin mijn fout die ik heb gemaakt''.