Volledig scherm

A58 avond en nacht dicht tussen Sloeweg en Heinkenszand

VLISSINGEN - De A58 is dicht in de nacht van 21 op 22 juni (20.00 uur tot 06.00 uur) in de richting van Middelburg naar Goes tussen knooppunt Stelleplas en afrit 36 bij Heinkenszand. Er wordt dan aan viaduct Stelledijk gewerkt. Verkeer over de A58 en de Sloeweg wordt omgeleid met gele borden.

Verkeer vanuit Middelburg (A58) richting Heinkenszand wordt omgeleid via de Sloeweg (N62), Heinkenszandseweg (N667) en de Drieweg (N665). Ook het verkeer vanuit Vlissingen-Oost en Terneuzen kan over deze wegen omrijden.

De A58 vanuit Goes richting Middelburg blijft open voor het verkeer. Automobilisten vanuit Heinkenszand (afrit 36) kunnen de A58 op richting Middelburg en Goes. 

Wegdek de lucht in

Viaduct Stelledijk (van de A58) wordt dinsdagavond- en nacht verstevigd. Er komen blokken op de nieuwe ondersteuningsconstructie. De bovenkant van het viaduct, inclusief het wegdek van de A58, wordt dan langzaam maximaal 10 millimeter omhoog getild. De in- en uitvoegstrook op de snelweg worden opnieuw gemarkeerd. 

Stelledijk blijft dicht

De weg Stelledijk, die onder de A58 doorloopt, blijft nog tot en met 5 augustus 2016 dicht voor verkeer. Dit omdat de oude pijlers van de viaducten nog weggehaald worden. Daarnaast moet de nieuwe ondersteuning worden geconserveerd en geschilderd.