Volledig scherm

700 uitnodigingen voor veertiende Zeeuwse Oesterpartij

MIDDELBURG - Zo'n zevenhonderd prominenten uit Vlaanderen, Zeeland en de rest van Nederland zijn uitgenodigd om woensdag 28 september de veertiende Nationale Zeeuwse Oesterpartij bij te wonen. Voorafgaand aan het prestigieuze netwerkevenement is er een minisymposium.

Daar staat onder meer het belang centraal van grensoverschrijdende samenwerking tussen Zeeland en Vlaanderen. Onder de sprekers zijn Maarten Camps, secretaris-generaal van het Ministerie van Economische Zaken en scheidend CEO van de Haven van Antwerpen Eddy Bruininckx. Han Polman, commissaris van de Koning in Zeeland, opent het minisymposium dat om 16 uur begint in de Nieuwe Kerk op het Abdijcomplex.

  1. Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink presenteert napraatshow Expeditie Robinson

    Luuk Ikink gaat het nieuwe programma Eilandpraat presenteren, de nabeschouwing van Expeditie Robinson. Dat maakte hij bekend in RTL Boulevard. In het wekelijkse live-programma, dat van start gaat na de samensmelting, ontvangt Ikink de afvaller van de week. Samen met andere (oud-)kandidaten blikt de deelnemer terug op het spelprogramma. Ook discussiëren ze over de opdrachten en de verwachte volgende afvaller in de expeditie. Het publiek kan tijdens de uitzending meepraten en vragen stellen.