1. Brit klaagt reisorganisatie aan voor gevaren 'bommetjes' in zwembad
  video

  Brit klaagt reisorganisatie aan voor gevaren 'bommetjes' in zwembad

  Een 44-jarige Brit klaagt de Engelse reisaanbieder Jet2Holidays aan, omdat het bedrijf hem niet waarschuwde voor de gevaren in het waterpark bij een Spaans hotel. Graham Hyde liep ernstig rug- en nekletsel op nadat een flink uit de kluiten gewassen kind tijdens het maken van een bommetje keihard op zijn hoofd belandde. ,,Als ik had geweten hoe riskant het bij de uitlaat van een waterglijbaan is, was ik daar nooit in gegaan'', aldus het slachtoffer.
 1. Koning chillt in achterbuurt Schalkwijk

  Koning chillt in achterbuurt Schalkwijk

  In een reeks bezoeken rond de vraag in hoeverre Nederlanders zich thuisvoelen in hun wijk, keek koning Willem-Alexander vanmiddag rond in de Haarlemse achterstandswijk Schalkwijk. Willem-Alexander hing aan het einde van zijn bezoek rond op de chillplek die door Stichting TripleThreaT wordt gebruikt voor sportactiviteiten. Vorig jaar kreeg TripleThreaT bezoek van Ismail Ilgun, die net als de koning vandaag rondliep in Schalkwijk voor zijn videoserie op deze site; Achter Buurten.
 1. Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara
  foto's

  Make-upartieste gebruikt dode maden als aanvulling op mascara

  De in Californië werkende make-upartieste Jasmine gebruikt niet alleen doorsnee cosmetica om haar gezicht en dat van anderen te verfraaien, maar ook dode meelwormen, spinnen, vlinders, sprinkhanen, kevers , torretjes, bijen, wespen en zelfs schorpioenen en duizendpoten. Volgens de visagiste, die zich alle technieken zelf eigen maakte, zorgen haar opmerkelijke creaties met diertjes die ooit echt leefden voor een 'veel natuurlijkere look. Een paar voorbeelden van kunstwerkjes die te zien zijn op Jasmine Butterfly's Instagram.