Salar Azimi werd op dinsdag 9 maart uit zijn bed gelicht bij een inval in zijn kasteeltje. De politie zette vijftig man in en had ook geldhonden bij zich.
Volledig scherm
Salar Azimi werd op dinsdag 9 maart uit zijn bed gelicht bij een inval in zijn kasteeltje. De politie zette vijftig man in en had ook geldhonden bij zich. © Peter Nicolai. Inzet: HV Zeeland

PZC-serie Dit zijn de Azimi’s: ‘Op zoek naar antwoorden op de vragen van onze lezers’

De Aardenburgse broers Sasan en Salar Azimi werden op 9 maart opgepakt, maar stonden drie dagen later alweer op vrije voeten. Reden voor de PZC om eens wat dieper in hun levens te duiken. ,,Onze lezers hadden zóveel vragen”, aldus journalist Martijn de Koning. ,,Tijd om op zoek te gaan naar antwoorden.” En zo verscheen er een week lang elke dag een verhaal over de Aardenburgse gebroeders Azimi in de krant. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.