Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend
Volledig scherm
Sara van Gorp, chef Mezza, het magazine voor een goed weekend © Jeannette Huisman

Chef magazine Sara van Gorp: ‘Onze nieuwe columniste schrijft over onderwerpen die veel mensen raken’

InterviewAanstaande zaterdag ligt er een verfrist magazine in de winkel en op de deurmat. Met een nieuwe naam, een nieuwe columniste en nieuwe rubrieken. Maar natuurlijk ook met vertrouwde namen. Mezza-chef Sara van Gorp over de vernieuwing van het magazine. ‘We hebben met de hele redactie lezers gebeld om te horen wat zij wilden.’

  1. Hoe was 2020 bij de PZC
    Van de hoofdredactie

    Hoe was 2020 bij de PZC

    Corona bepaalt in 2020 het nieuws van veraf en dichtbij. Het begint met de zorgen over de enge ontwikkelingen in het Chinese Wuhan. Vroeg in het jaar denken we dat het hier niet zo’n vaart zal lopen met dat vreemde virus. Maar na de wintersport en na het carnaval wordt alles anders. Met de uitbraak in Italië als afschrikwekkend voorbeeld maakt Nederland zich dan eindelijk op voor de klap. Die komt ongenadig hard aan. Vooral in Noord-Brabant sterven veel mensen en loopt de gezondheidszorg gierend vast.