Begin uw dag goed geïnformeerd

compleet

Word lid van de PZC

Met alle abonnementen kunt u onbeperkt PREMIUM artikelen lezen op 5 apparaten tegelijk

Digitaal

Digitaal Basis

Onbeperkt Premiumartikelen
1,20 per week
35% KORTING
Introductietarief
  • Onbeperkt Premiumartikelen
  • Digitale krant met bijlagen (pdf)
  • Magazine Mezza en bijlagen Z&Zo
  • Extra dikke weekendkrant
  • Doordeweeks de papieren krant

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen
3,00 per week
38% KORTING
Introductietarief
Digitaal + papier
meest gekozen

Weekend

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
4,00 per week
36% KORTING
Introductietarief

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
6,00 per week
37% KORTING
Introductietarief

Hebt u al een abonnement op de PZC en hebt u een vraag?

Waarom zij de PZC lezen

Lezer Juriën Dam

De PZC is voor mij dé nieuwsbron voor het regionale sportnieuws

Het algemene nieuws volg ik via verschillende nieuwssites, de artikelen in de PZC hebben een aanvullende meerwaarde. Vooral de persoonlijke insteek vind ik prettig. Daardoor krijg je een inkijkje in de ‘achterkant’ van het nieuws. De PZC is voor mij dé nieuwsbron voor wat er in de regio gebeurt, ook op sportgebied. En dat is veel; Zeeland kent een vitaal sportverenigingsleven.
Lezer Esther Wijkhuijs

Fijn is dat de krant 'de mens' zoekt achter het nieuws

Niets heerlijker dan ’s ochtends uitgebreid de krant te lezen. Even rust. Ik ben dol op de stripjes en de woensdagpuzzel, maar waar het me echt om gaat is het regionale nieuws. De samenleving is zo individualistisch. Dat maakt dat ik me verbonden wil voelen met waar ik leef. Zeeland wordt vaak weggezet als de provincie waar je vakantie kunt vieren, maar waar verder niet veel bijzonders gebeurt. Het tegendeel is waar. Zeeuwen willen dit uitdragen, zo van jongens, je kunt hier écht heel veel. De PZC speelt daarin een verbindende rol.
Lezer Marloes van Trigt

Door de persoonlijke insteek voel ik me betrokken bij mijn leefomgeving

Ik vind het mooi dat de PZC vooral de mensen om wie het gaat aan het woord laat. Met die persoonlijke insteek blijf ik op de hoogte van wat er speelt en voel ik me betrokken bij mijn directe leefomgeving. Naast de brede onderwerpkeuze in de krant staat er een heel online aanbod tot je beschikking. Ik luister graag naar podcasts over voetbal als aanvulling op het regionale sportnieuws, en ik kijk naar de live gestreamde Ochtend Show to go.

Over de PZC

De Provinciale Zeeuwse Courant is een van de oudste kranten van Nederland waarvan de oorsprong teruggaat tot 1758. Vandaag de dag brengt de PZC het laatste nieuws en de achtergronden uit de regio en de wereld 24 uur, 7 dagen per week online. En dagelijks met een krant vol feiten, beleving, achtergronden en reportages. De redactie van vijftig redacteuren en zo’n tachtig freelancers staat dwars door Zeeland soms letterlijk met de voeten in de klei: echt tussen de mensen. Ze luisteren naar hun verhalen, trekken tips na en gaan zelf actief op zoek naar nieuws. Dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weten lezers zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket binnenlands en buitenlands nieuws.


U kunt de PZC op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot de PZC op smartphone, tablet of computer. Maar hoe u de krant ook leest, overal vindt u de journalistiek zoals u van ons gewend bent: kritisch en betrokken.

Over de PZC

Veelgestelde vragen