Volledig scherm

Sterk optreden Vlissinger Ma'arij in Moskou

MOSKOU - Faiq Ma'arij kan terugkijken op een succesvol optreden tijdens een wedstrijd van de Internationale Fitness en Bodybuilding Bond (IBFF) in Moskou.

De Vlissinger, die werd begeleid door zijn coach Aziz Bozkurt, kwam uit in de categorie Pro Men's Physique. Faiq Ma'arij liet twee Russische deelnemers achter zich en eindigde uiteindelijk op een knappe derde plaats. In mei van dit jaar behaalde Ma'arij tijdens het EK in het Spaanse Santa Susanna al een profcard. Op het EK eindigde hij als eerste en overall winnaar. De komende tijd staan voor Ma'arij nog meer wedstrijden op de planning.

  1. Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    GRIJPSKERKE Zaterdag was de dorpsring van Grijpskerke het decor van de Eerste klas. Nieuwland 1 reed een formidabele wedstrijd en eindigde met maarliefst 88 van de 90 ringen. Richard Jakobs stak er 30, Bart-Jan Volmer 28 en Julia Crucq 30. Na een hele dag in het groen te hebben gereden, bekroonde ze dit aan het einde van de dag met de titel. Nieuwland 1 promoveerde vorig jaar uit de 2e klas en stoomt nu dus direct door naar de Ereklas. Waar eindigt dit voor Nieuwland, want met dit aantal ringen waren ze vorige week gedeeld 3e geëindigd in de Ereklas.