Volledig scherm
© Thinkstock

Rolstoelbasketballers RBVM eigenen zich de tweede plaats toe

MIDDELBURG - De rolstoelbasketballers van RBVM boekten dit weekend twee overwinningen. Op de derde speeldag van het seizoen was het Middelburgse team te sterk voor ISR en BS Leiden.

Het eerste duel met ISR eindigde na een moeizaam eerste kwart uiteindelijk in een 54-26-overwinning. Marc Tasma was met 22 punten topscorer, Elsbeth Aalders was goed voor 12 punten.

Weinig problemen

In de tweede wedstrijd, tegen hekkensluiter BS Leiden, had RBVM weinig problemen om opnieuw een zege te boeken. Het werd 48-25, mede dankzij opnieuw 22 punten van Tasma en 10 van Stefan van Lomwel. RBVM staat nu alleen op de tweede plaats.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.