Volledig scherm
© stock.xchng

Najaarsstorm maakt De Slag om Domburg mogelijk

DOMBURG - Voor het eerst in de geschiedenis wordt zondag in Domburg ter hoogte van de Panoramaweg een windsurfevenement georganiseerd. Vanaf september heeft de organisatie gewacht op de eerste najaarsstorm en de ideale omstandigheden voor een zogenaamde wave-performance.

Tijdens de battle strijden zondag 48 deelnemers tegen elkaar in een single eliminatie. De windsurfer die de beste golfritten, de hoogste aerials en de radicaalste sprongen ten tonele brengt, wint de Slag om Domburg.

Meer informatie: www.deslagomdomburg.nl

  1. Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    GRIJPSKERKE Zaterdag was de dorpsring van Grijpskerke het decor van de Eerste klas. Nieuwland 1 reed een formidabele wedstrijd en eindigde met maarliefst 88 van de 90 ringen. Richard Jakobs stak er 30, Bart-Jan Volmer 28 en Julia Crucq 30. Na een hele dag in het groen te hebben gereden, bekroonde ze dit aan het einde van de dag met de titel. Nieuwland 1 promoveerde vorig jaar uit de 2e klas en stoomt nu dus direct door naar de Ereklas. Waar eindigt dit voor Nieuwland, want met dit aantal ringen waren ze vorige week gedeeld 3e geëindigd in de Ereklas.