Lieuwe Westra, hier nog in zijn Astana-outfit.
Volledig scherm
Lieuwe Westra, hier nog in zijn Astana-outfit. © ANP/Bas Czerwinski

Minnaard verwelkomt Westra bij Wanty Groupe-Gobert

VLISSINGEN - Profwielrenner Marco Minnaard uit Wemeldinge heeft er met Lieuwe Westra een ploeggenoot bij. De Friese hardrijder verruilt Astana na drie seizoenen voor Wanty Groupe-Gobert.

Bij de Kazachse ploeg reed Westra zich de laatste jaren regelmatig in de kijker aan de zijde van de Italiaanse kopman Vicenzo Nibali.

Minnaard bereikte eind oktober met een akkoord over een contractverlenging. Hij begint in 2017 aan zijn vierde jaar bij Wanty-Groupe Gobert.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.