Volledig scherm
Lesley Kerkhove. © Lex de Meester

Kerkhove loot Bulgaarse Shinikova bij US Open

NEW YORK - Tennisster Lesley Kerkhove uit Zierikzee is in de eerste ronde van de kwalificaties van de US Open gekoppeld aan de Bulgaarse Isabella Shinikova. De twee komen niet eerder dan woensdag in actie.

Kerkhove staat 181ste op de wereldranglijst, Shinikova 142ste. Ze troffen elkaar één keer eerder. Dat was drie jaar geleden. Toen won de Bulgaarse met klein verschil.
De Schouwse doet voor de derde maal mee aan de voorrondes van het Grand Slam-toernooi in New York. In 2014 haalde ze de tweede ronde, in 2015 sneuvelde ze al meteen in de eerste ronde. Je moet drie partijen winnen om door te gaan naar het hoofdtoernooi.

Volledig scherm
Isabella Shinikova. © Wikipedia/Sporti
  1. 'In één seconde' veranderde alles voor FC Twente-spits De Jager

    'In één seconde' veranderde alles voor Zeeuwse FC Twente-spits De Jager

    ENSCHEDE - Het prikbord in het appartement van Ruben de Jager hangt vol met kaartjes en foto’s. Eén kaart springt meteen in het oog, van zijn jongste zusje. Liza schrijft dat ze van hem houdt, dat ze supertrots op hem is en haar grote broer mist. Die grote broer woont al vijf jaar in Enschede, aan de andere kant van Nederland, en heeft het soms zwaar. Zeker door de knieblessure die de aanvaller van FC Twente heeft opgelopen. Maar Ruben de Jager weet wat hij wil, werkt hard en houdt zijn droom levend. ,,Ik heb nog steeds het gevoel dat ik het ga maken.’’