Volledig scherm
De start op het strand bij Domburg.

Hardlopers lopen laatste etappe Hardloopdriedaagse

DOMBURG - Hardlopers gingen zondagochtend op het strand van Domburg van start voor de 10 en 25 km voor de laatste dag van de Zeeuwse Hardloopdriedaagse.

Het evenement startte vrijdag op de Haringvreter in het Veerse Meer. Zaterdag was de halve marathon van Delta Sport in Burgh Haamstede het tweede onderdeel.

Volledig scherm
© Theo Giele
Volledig scherm
© Theo GIele
Volledig scherm
© Theo Giele
Volledig scherm
© Theo Giele
Hardlopers gingen vanochtend op het strand van Domburg van start voor de 10 en 25 km voor de laatste dag van de Zeeuwse Hardloop driedaagse. Het evenement startte vrijdag op de Haringvreter in het Veerse Meer. Zaterdag was de halve marathon van Delta Sport in Burgh Haamstede het tweede onderdeel.
  1. Van Drongelen geniet na van sterk debuut bij HSV

    Van Drongelen geniet na van sterk debuut bij HSV

    HAMBURG - Rick van Drongelen voelde zondag aan zijn lichaam dat zijn debuut in de Bundesliga er flink had ingehakt. De pas 18-jarige verdediger verruilde tweeënhalve week geleden Sparta voor HSV en begon zaterdag in de eerste competitiewedstrijd meteen in de basis. De jeugdinternational maakte de negentig minuten vol, won met HSV van Augsburg (1-0) en kreeg goede kritieken. ,,Het was echt een belevenis, de adrenaline schoot door mijn lichaam’’, vertelde Van Drongelen.