Volledig scherm

Driebanders van Polka Print komen spaarzame nederlaag Saver te boven

SLUISKIL - Het driebandenteam van Polka Print won in de tweede divisie in eigen huis met 6-2 van Machielsen FA/Presplate uit Zundert.

Koen Saver verloor, zeer ongebruikelijk, kansloos met 17-40 van oud-eredivisie speler Jan van den Ouwelant. Jean Paul de Kraker en Meerten en Louis Dallinga repareerden de schade.

L&B Ledemode bleek in de vierde divisie met 2-6 te sterk voor de driebanders van Jacobs Mannenmode 1, terwijl de kaderspelers van 's Lands Welvaren in eigen huis met dezelfde cijfers zegevierden tegen De Ram: 6-2. 's Lands Welvaren zette De Ram zo op drie punten achterstand en handhaafde zich op de tweede stek.

  1. Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    GRIJPSKERKE Zaterdag was de dorpsring van Grijpskerke het decor van de Eerste klas. Nieuwland 1 reed een formidabele wedstrijd en eindigde met maarliefst 88 van de 90 ringen. Richard Jakobs stak er 30, Bart-Jan Volmer 28 en Julia Crucq 30. Na een hele dag in het groen te hebben gereden, bekroonde ze dit aan het einde van de dag met de titel. Nieuwland 1 promoveerde vorig jaar uit de 2e klas en stoomt nu dus direct door naar de Ereklas. Waar eindigt dit voor Nieuwland, want met dit aantal ringen waren ze vorige week gedeeld 3e geëindigd in de Ereklas.