Volledig scherm
Bradley de Nooijer (links), hier op archieffoto, meldde zich donderdagochtend bij FC Dordrecht en stond weer op het veld met zijn vader en trainer Gérard (rechts). © Erwin Spek/Pro Shots

Bradley de Nooijer terug op het oude nest

DORDRECHT - Bradley de Nooijer keerde donderdag terug op het veld bij FC Dordrecht. De 19-jarige verdediger, over wie vorige week werd gecommuniceerd dat zijn contract was ontbonden, trainde mee met de eerste selectie. 

Volgens de clubleiding houdt hij alleen zijn conditie op peil. De Nooijer was vorige week nog op proef bij MVV. Woensdagavond was hij toeschouwer bij het oefenduel Hoek-FC Dordrecht, dat in 2-2 eindigde. De komende dagen moet er meer duidelijkheid komen over zijn toekomst.

  1. De Nooijer keert zoals verwacht terug in wedstrijdselectie FC Dordrecht

    De Nooijer keert zoals verwacht terug in wed­strijd­se­lec­tie FC Dordrecht

    DORDRECHT - Bradley de Nooijer maakt deel uit van de wedstrijdselectie van FC Dordrecht voor de uitwedstrijd van vanavond tegen Fortuna Sittard. De verdediger en zoon van trainer Gérard de Nooijer leek deze zomer te vertrekken bij FC Dordrecht, maar keerde vorige week weer terug op het veld. Twee dagen na het vertrek van technisch directeur Marco Boogers werd duidelijk dat De Nooijer (19) er tegen Fortuna Sittard gewoon bij is. Julius Bliek, die deze zomer overkwam van Kloetinge, zit ook bij de selectie.
  2. Saïd Bouzambou keert terug op het oude nest

    Saïd Bouzambou keert terug op het oude nest

    VLISSINGEN - De planning was dat hij dit seizoen gewoon weer voor FT Antwerpen zou spelen, tot Saïd Bouzambou half juni ineens te horen kreeg dat hij moest vertrekken bij de Belgische topclub. De Vlissinger ging vervolgens voor een kort avontuur naar Indonesië, om uit te komen voor Vamos Mataram. Eenmaal terug in Nederland legde hij de aanbiedingen van verschillende clubs naast elkaar en maakte hij een verrassende keuze: Bouzambou keert terug bij Groene Ster Vlissingen.