Volledig scherm
Kyle Doesburg staat op 19 augustus met ASWH tegenover zijn oude club Hoek. © Sjaak van der Salm

Bekerduel ASWH-Hoek wordt vier dagen eerder gespeeld

HOEK - Het duel in de KNVB beker tussen ASWH en Hoek is verplaatst naar zaterdag 19 augustus. De wedstrijd in de tweede voorronde stond in eerste instantie ingepland op woensdag 23 augustus. Het duel wordt op verzoek van ASWH nu enkele dagen eerder al gespeeld. ASWH zou op 19 augustus oefenen tegen Kozakken Boys maar heeft dat duel afgezegd.

Voor Hoek betekent het bekerduel een weerzien met Kyle Doesburg. De aanvaller maakte deze zomer de overstap naar ASWH, dat uitkomt in de derde divisie. Doesburg was in de afgelopen oefenduels al een paar keer trefzeker voor zijn nieuwe club. Dinsdagavond scoorde hij niet in het oefenduel met Halsteren, de ploeg van trainer Ruud Pennings. De oefenwedstrijd eindigde in 1-1. Namens Halsteren verzorgde de Zeeuwse aanvaller Jonathan Constansia in de slotfase de gelijkmaker.

Het bekerduel tussen ASWH en Hoek begint op zaterdag 19 augustus om 15.00 uur.

  1. De Nooijer keert zoals verwacht terug in wedstrijdselectie FC Dordrecht

    De Nooijer keert zoals verwacht terug in wed­strijd­se­lec­tie FC Dordrecht

    DORDRECHT - Bradley de Nooijer maakt deel uit van de wedstrijdselectie van FC Dordrecht voor de uitwedstrijd van vanavond tegen Fortuna Sittard. De verdediger en zoon van trainer Gérard de Nooijer leek deze zomer te vertrekken bij FC Dordrecht, maar keerde vorige week weer terug op het veld. Twee dagen na het vertrek van technisch directeur Marco Boogers werd duidelijk dat De Nooijer (19) er tegen Fortuna Sittard gewoon bij is. Julius Bliek, die deze zomer overkwam van Kloetinge, zit ook bij de selectie.
  2. Saïd Bouzambou keert terug op het oude nest

    Saïd Bouzambou keert terug op het oude nest

    VLISSINGEN - De planning was dat hij dit seizoen gewoon weer voor FT Antwerpen zou spelen, tot Saïd Bouzambou half juni ineens te horen kreeg dat hij moest vertrekken bij de Belgische topclub. De Vlissinger ging vervolgens voor een kort avontuur naar Indonesië, om uit te komen voor Vamos Mataram. Eenmaal terug in Nederland legde hij de aanbiedingen van verschillende clubs naast elkaar en maakte hij een verrassende keuze: Bouzambou keert terug bij Groene Ster Vlissingen.