archieffoto
Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Bedrijfsvolleybal Hulst: Titelstrijd belooft spannend te worden

HULST - De strijd om de titel in de eerste klasse van de bedrijfsvolleybalcompetitie in Hulst belooft dit seizoen spannender te zullen worden dan de laatste jaren het geval was.

Nu alle teams vier wedstrijden gespeeld hebben en de eerste balans opgemaakt kan worden, blijkt dat Notaris Stolker en Progression gezamenlijk aan de leiding gaan met een totaal van negen punten. Van Waterschoot volgt op één punt. Van de twee koplopers imponeerde Progression op de laatste speeldag met een 3-0-zege op Van Waterschoot. Notaris Stolker kwam uit het duel met Mulan niet helemaal ongeschonden tevoorschijn: 2-1.
In de tweede klasse verdreef Henny & Co DiDi van de eerste plaats. Henny & Co versloeg De Deurzetters met 3-0, waar DiDi met dezelfde eindcijfers onderuit ging tegen Saman & Compiet.


De uitslagen en standen:
Eerste klasse: Progression-Van Waterschoot Landmeetkunde 3-0, Mulan-Notaris Stolker 1-2.

Stand: 1. Notaris Stolker 4-9; 2. Progression 4-9; 3. Van Waterschoot Landmeetkunde 4-8; 4. Mulan 4-4; 5. Sjaak Moens Logistics 4-0.

Tweede klasse: Saman & Compiet-DiDi 3-0, SC De Deurzetters-Henny & Co 0-3.

Stand: 1. Henny & Co 4-8; 2. Saman & Compiet 4-7; 3. DiDi 4-5; 4. SC De Deurzetters 4-4.

  1. Column Barry van der Hooft: Vrouwen
    column

    Column Barry van der Hooft: Vrouwen

    Naar aanleiding van mijn column van vorige week over VV Bladella werd ik op Twitter een ‘zwarte kous’ genoemd. Kort samengevat: ik begreep er he-le-maal niets van, maar dat was logisch want ik woon volgens deze Brabantse analfabeet in een achtergebleven gebied waar we krampachtig vasthouden aan het verleden. Ik moest er een beetje om lachen, al zat er ook wel een kleine kern van waarheid in. Want met de huidige staat van het Zeeuwse voetbal is het soms ook wel lekker om even achterom te kijken. Vroeger was alles beter? Niet alles, maar het voetbal wel.