Volledig scherm
© Thinkstock

Winkeldief met stroomstootwapen gepakt in Middelburg

MIDDELBURG - Twee winkeldieven (20 en 15 jaar) zijn dinsdagmiddag aangehouden nadat ze in een supermarkt in de Middelburgse Statenlaan een doos met energiedrankjes hadden weggenomen. Eén van hen had een stroomstootwapen op zak.

De twee werden rond 16.30 uur aangehouden door een medewerker van de supermarkt en overgedragen aan de politie. De 20-jarige droeg een taser bij zich, die door de politie in beslag werd genomen. Na verhoor mocht het tweetal naar huis.

  1. Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    GRIJPSKERKE Zaterdag was de dorpsring van Grijpskerke het decor van de Eerste klas. Nieuwland 1 reed een formidabele wedstrijd en eindigde met maarliefst 88 van de 90 ringen. Richard Jakobs stak er 30, Bart-Jan Volmer 28 en Julia Crucq 30. Na een hele dag in het groen te hebben gereden, bekroonde ze dit aan het einde van de dag met de titel. Nieuwland 1 promoveerde vorig jaar uit de 2e klas en stoomt nu dus direct door naar de Ereklas. Waar eindigt dit voor Nieuwland, want met dit aantal ringen waren ze vorige week gedeeld 3e geëindigd in de Ereklas.