Volledig scherm
Het anker moet voorzichtig los worden gevaren. © KNRM Breskens

Sportvisboot met motorproblemen naar haven gesleept

VLISSINGEN - Een sportvisboot met motorprobelemen is vrijdagnacht door de KNRM Breskens naar de haven van Vlissingen gesleept. Er waren 9 personen aan boord.

Net na middernacht tussen vrijdag en zaterdag kreeg de KNRM een melding van de kapitein van de vischarter: de motor wilde niet starten. Er bleek een probleem met de stroomvoorziening van de motor te zijn.

De KNRM heeft de visboot langszij gelegd om voorzichtig het anker los te varen. De boot kon vervolgens naar Vlissingen gesleept worden. Als laatste hindernis moesten de twee schepen parallel van elkaar door de sluis naar de Binnenhaven varen.

  1. Vaders en dochters
domineren sjezenrijden

    Vaders en dochters domineren sjezenrijden

    AAGTEKERKE - Een weekend boordevol folklore werd vrijdagavond afgetrapt door de Aagtekerkse Ringrijders Vereniging. Zij reden met negen sjezen een wedstrijd over 60 beurten. Natasja de Buck en haar vader Lou Louws wonnen deze wedstrijd. Zij waren de enige die 59 van de 60 ringen staken. Patty en Helm Brouwer (vader en dochter) en Christel van Leeuwen werd met haar vader Rinus Moens derde. De Boerenronde werd gewonnen door vader en dochter Moens en de rode lantaarn door Johan van de Broeke met zijn dochter Nadja. Voer voor een lied van Marco Borsato heren(Dochters).