Volledig scherm
Een drone. © Politie

Onrust in Souburg door kwijtgeraakte drone

OOST-SOUBURG - In de omgeving van de Roerstraat in Oost-Souburg is maandagavond omstreeks 20.15 uur onrust ontstaan nadat er melding was gemaakt van een verdachte situatie.

Een man en een vrouw zouden daar aan het rondsnuffelen zijn. Burgernet maakte er melding van en riep mensen met tips op om 112 te bellen. Ook was er veel politie op de been. Al snel werd de melding ingetrokken met de mededeling dat de mensen op zoek waren naar een verloren voorwerp.

Buurtbewoners ontvingen kort daarna een briefje in de bus waarin werd uitgelegd dat ze een drone hadden gekocht en die wilden uitproberen. Helaas kon de nieuwe eigenaar er nog niet zo goed mee vliegen en is de drone elders terecht gekomen.

  1. Vaders en dochters
domineren sjezenrijden

    Vaders en dochters domineren sjezenrijden

    AAGTEKERKE - Een weekend boordevol folklore werd vrijdagavond afgetrapt door de Aagtekerkse Ringrijders Vereniging. Zij reden met negen sjezen een wedstrijd over 60 beurten. Natasja de Buck en haar vader Lou Louws wonnen deze wedstrijd. Zij waren de enige die 59 van de 60 ringen staken. Patty en Helm Brouwer (vader en dochter) en Christel van Leeuwen werd met haar vader Rinus Moens derde. De Boerenronde werd gewonnen door vader en dochter Moens en de rode lantaarn door Johan van de Broeke met zijn dochter Nadja. Voer voor een lied van Marco Borsato heren(Dochters).