Screenshot uit filmpje crowdfunding
Volledig scherm
Screenshot uit filmpje crowdfunding © Vimeo

Nog 4550 euro gezocht voor bouw openluchtlokaal in Middelburg

MIDDELBURG - De bouw van een openluchtlokaal voor onderwijs en lezingen in Middelburg komt langzaam dichterbij. Via crowdfunding is inmiddels 1550 euro binnen.

Het totale project, inclusief herinrichting van de Helm - het plein naast het stadhuis van Middelburg - kost 26.000 euro. De gemeente en University College Roosevelt hebben al 20.000 euro toegezegd. De resterende 6000 euro moet binnenkomen via sponsoring door instellingen en particulieren.

Geld doneren kan met bedragen van tien tot duizend euro: geefonderwijs.nl/projecten/metamorfose-lokaal. Vijftien donateurs hebben nu samen 1550 euro overgemaakt. De crowdfunding loopt nog achttien dagen.

  1. Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    GRIJPSKERKE Zaterdag was de dorpsring van Grijpskerke het decor van de Eerste klas. Nieuwland 1 reed een formidabele wedstrijd en eindigde met maarliefst 88 van de 90 ringen. Richard Jakobs stak er 30, Bart-Jan Volmer 28 en Julia Crucq 30. Na een hele dag in het groen te hebben gereden, bekroonde ze dit aan het einde van de dag met de titel. Nieuwland 1 promoveerde vorig jaar uit de 2e klas en stoomt nu dus direct door naar de Ereklas. Waar eindigt dit voor Nieuwland, want met dit aantal ringen waren ze vorige week gedeeld 3e geëindigd in de Ereklas.