Volledig scherm
© Maurits Sep

Nieuwbouwplan Arnemuiden trekt veel belangstelling

ARNEMUIDEN - De informatiedag over de nieuwe uitbreiding van Arnemuiden heeft zaterdag veel bezoekers getrokken.

De belangstelling onder Arnemuidenaren voor de nieuwbouwwijk Hazenburg 2 is groot en concreet. Volgens de gemeente Middelburg, aannemer Fraanje en makelaar De Nooijer toonden veel bezoekers serieuze belangstelling voor zowel de koophuizen als de vrije kavels. Het laatste nieuwbouwproject in Arnemuiden is ongeveer negen jaar oud. Dat, en de verbeterde economische situatie, verklaren de grote
belangstelling, zeggen zij.

In Hazenburg 2 zijn 23 vrije kavels te koop en 23 koophuizen. Ook komen er 6 huurhuizen. Dit is de eerste fase van de nieuwe wijk. Op termijn volgen een tweede en mogelijk een derde fase.

  1. Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    GRIJPSKERKE Zaterdag was de dorpsring van Grijpskerke het decor van de Eerste klas. Nieuwland 1 reed een formidabele wedstrijd en eindigde met maarliefst 88 van de 90 ringen. Richard Jakobs stak er 30, Bart-Jan Volmer 28 en Julia Crucq 30. Na een hele dag in het groen te hebben gereden, bekroonde ze dit aan het einde van de dag met de titel. Nieuwland 1 promoveerde vorig jaar uit de 2e klas en stoomt nu dus direct door naar de Ereklas. Waar eindigt dit voor Nieuwland, want met dit aantal ringen waren ze vorige week gedeeld 3e geëindigd in de Ereklas.