Volledig scherm
© Thinkstock

Jongen tijdens het rijden beroofd van scooter

BIGGEKERKE - Twee jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk hebben zondag de scooter van een 16-jarige jongen uit de gemeente Veere gestolen. De daders zijn nog niet opgespoord.

De 16-jarige jongen uit de gemeente Veere reed in de nacht van zaterdag op zondag tussen 03.00 en 03.30 uur over de Pauwenburgweg in Vlissingen. Hij werd ingehaald door twee jongens op een scooter die tegen hem riepen dat hij moest stoppen.

De belagers wisten de jongen met allerlei dreigementen van zijn scooter af te krijgen. Zodra ze de kans habben, sprong een van hen op de zwarte Piaggio Vespa Sprint en ging ervandoor.

Van de beide daders is geen compleet signalement bekend. Het slachtoffer verklaart dat het om twee fors gezette jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk gaat.

  1. Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    Nieuwland 1 soeverein naar Ereklas

    GRIJPSKERKE Zaterdag was de dorpsring van Grijpskerke het decor van de Eerste klas. Nieuwland 1 reed een formidabele wedstrijd en eindigde met maarliefst 88 van de 90 ringen. Richard Jakobs stak er 30, Bart-Jan Volmer 28 en Julia Crucq 30. Na een hele dag in het groen te hebben gereden, bekroonde ze dit aan het einde van de dag met de titel. Nieuwland 1 promoveerde vorig jaar uit de 2e klas en stoomt nu dus direct door naar de Ereklas. Waar eindigt dit voor Nieuwland, want met dit aantal ringen waren ze vorige week gedeeld 3e geëindigd in de Ereklas.