Volledig scherm
© Ginopress

Man overvallen in woning in Oud-Vossemeer

OUD-VOSSEMEER - In de Molenstraat in Oud-Vossemeer is zaterdagochtend rond vijf uur een alleenstaande man overvallen in zijn woning.

Twee mannen drongen zijn woning binnen en bonden hem vast. Ze zijn met wat persoonlijke spullen weer verdwenen.

De man verklaarde tegen de politie dat er plotseling twee mannen naast zijn bed stonden. Ze bonden hem vast op een stoel en doorzochten zijn woning. Daarna zijn ze weer vertrokken. Het slachtoffer kon zich zelf bevrijden en de politie bellen. 

Het geschrokken slachtoffer wist zich niet veel van de daders te herinneren. Wel had hij gezien dat het blanke mannen waren die hij niet kende. Ze hadden zwarte kleren aan en spraken goed Nederlands. De politie is direct een onderzoek gestart. Forensische rechercheurs zullen de woning nauwkeurig onderzoeken op sporen. Tactische rechercheurs gaan op zoek naar informatie over de daders en hun vluchtroute.

  1. Abrupt einde voor snackbar in Poortvliet vanwege kapotte frietpan

    Abrupt einde voor snackbar in Poortvliet vanwege kapotte frietpan

    POORTVLIET - ‘Waar moet ik nu op woensdag mijn friet halen?’ Een inwoner van Poortvliet reageert op Facebook teleurgesteld op de boodschap van Hans en Jenny Goudzwaard. Geheel onverwacht hebben ze hun cafetaria aan de Markt moeten sluiten. De reden: één van de twee frietpannen is kapot. ,,Het vervangen van de bakwand kost 40.000 euro’’, stelt Jenny. ,,Die investering gaan we op onze leeftijd niet meer doen.’’