article
1.6094904
ARNEMUIDEN - Bij korfbalvereniging TOP Arnemuiden rollen ze in 2016 van het ene in het andere feest. Komend weekeinde wordt gevierd dat de club 75 jaar bestaat.
Korfbal: TOP Arnemuiden viert 75-jarig bestaan
ARNEMUIDEN - Bij korfbalvereniging TOP Arnemuiden rollen ze in 2016 van het ene in het andere feest. Komend weekeinde wordt gevierd dat de club 75 jaar bestaat.
http://www.pzc.nl/sport/zeeuwse-sport/korfbal-top-arnemuiden-viert-75-jarig-bestaan-1.6094904
2016-06-09T18:10:00+0000
http://www.pzc.nl/polopoly_fs/1.1697909.1452583136!image/image-1697909.JPG
Arnemuiden,Korfbal,TOP Arnemuiden,Jubileum,hermes
Zeeuwse sport
Home / Sport / Zeeuwse sport / Korfbal: TOP Arnemuiden viert 75-jarig bestaan

Korfbal: TOP Arnemuiden viert 75-jarig bestaan

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Anita de Ridder (rechts) in actie tijdens een wedstrijd.
   Fotograaf
  ARNEMUIDEN - Bij korfbalvereniging TOP Arnemuiden rollen ze in 2016 van het ene in het andere feest. Komend weekeinde wordt gevierd dat de club 75 jaar bestaat.

  Doordat het eerste team van TOP Arnemuiden alles en iedereen verbaasde tijdens het eerste seizoen in de hoofdklasse, waren er nogal wat gelegenheden om het glas te heffen. Om er een paar te noemen: het kampioenschap in de zaal, het bereiken van de hoofdklassefinale en het kampioenschap op het veld. Daarna bracht de club nog veel mensen op de been voor de avondvierdaagse en het provinciale schoolkorfbalkampioenschap.

  Tussendoor passeerde al de datum waarop TOP precies 75 jaar bestond: 1 mei. Maar een jubileumfeest kwam toen niet uit. Vandaar dat het over de competitie heen is getild.

  Twee dagen

  De viering is verspreid over twee dagen. Vrijdagavond is er voor genodigden een receptie in de kantine. Zaterdag is er uitgebreid programma voor alle leden.

  Te gast op de zaterdag zijn de topkorfballers André Kuipers en Marjolein Kroon. Het tweetal van KZ/Hiltex, waar ze ploeggenoten waren van de Middelburgse Naomi Zuidweg, geven een een clinic aan jeugdspelers van TOP. 's Middags kan er deelgenomen worden aan fiets-, wandel- en hardlooptochten. Na een optreden van de Middelburgse Isabel Provoost, twee jaar geleden finaliste bij The Voice Kids, en een buffet volgt de feestavond.